14 Φεβρουαρίου 2007

" Με Τα Μάτια Κλειστά " - Καλαντζόπουλος, Νέγκα


Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος σπούδασε μουσική στο Λονδίνο, στο Guildhall School Music and Drama, από το 1975 έως το 1980 και μετά στο Παρίσι, στην Ecole Normale de Musique. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα γνώρισε τον Μάνο Χατζιδάκι και έπαιξε σαν μουσικός και ενορχηστρωτής στην δισκογραφία. Γράφει μουσική από το 1986 για τον κινηματογράφο, τηλεοπτικές σειρές, θεατρικές παραστάσεις, ρεκλάμες και τραγούδια. Το 2003 κυκλοφόρησε το cd-single
«Με τα Μάτια Κλειστά» με την Γιώτα Νέγκα.
«Με τα μάτια κλειστά», «summertime in Prague» «Λευκό μου γιασεμί», είναι μερικά από τα τραγούδια που καιρό τώρα μας ξυπνάνε αναμνήσεις, μας ταξιδεύουν, μας δημιουργούν νοσταλγία και μελαγχολία και τα αγαπάμε. Υπεύθυνος για αυτά είναι ο συνθέτης Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, ένας άνθρωπος που ξαφνιάζει ευχάριστα με το πόσο αιχμηρός είναι, πόσο έξυπνος, καλλιεργημένος, ετοιμόλογος, ενημερωμένος... πάνω από όλα όμως ένας gentleman με εξαιρετική αισθητική, που συνδυάζει όλα τα καλά στοιχεία της Ελλάδας με έναν αέρα και μια ματιά καθαρά Ευρωπαϊκή.
Απολαύστε τον παρέα με την Γιώτα Νέγκα, η οποία πιστεύω είναι γεννημένη να μας καθηλώνει με τη φωνή της, να μας χαρίζει ανεπανάληπτες συγκινήσεις με την ερμηνεία της καθώς και τη σκηνική της παρουσία, να μας αναδύει όλα εκείνα τα όμορφα και τα θλιμμένα μυστικά και συναισθήματα που κρύβονται στην ψυχή μας. Μια σεμνή και συνάμα εκρηκτική προσωπικότητα, γεμάτη αλήθειες, που έχει πολλά να μας δώσει ακόμη.
Track List
1. Με τα μάτια κλειστά
2. Μια ζωή τι να σου κάνει
3. Μην ονειρεύεσαι

Δεν υπάρχουν σχόλια: